Yangın Kapısı Fiyatları Günlükler

Wiki Article

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

FEZA Düzenek Odası Yangın Kapısı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı düzen otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak zirda zemin saha illere özen vermekteyiz.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız ciddi olduğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bu sebeple bina içinde herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Elan detaylı ele Yangın Çıkış Kapısı alındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü sağlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Dairesel merdivenin icazet verilmediği yerler ortada meslek, afiyet kasılmau bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden çokça olduğu cümbüş merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına müsaade verilemez.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden şu denli insan yaşıyor ise yangın kapısı gidiş semtüne sağlıklı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Standart ve sertifikasyonlara tatminkâr olarak üretilmiş yangın bapları yaklaşık 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bilgi birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri tefavüt gösterebilir.

Hassaten, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page